DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра урології >
Наукові праці. (Урологія) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/13907

Название: До питання про дистанційну освіту студентів медичних вищих навчальних закладів
Авторы: Губарь, Андрій Олександрович
Бачурін, Георгій Вікторович
Довбиш, Михайло Афанасійович
Довбиш, Ігор Михайлович
Ключевые слова: тези доповідей
Дата публикации: 2020
Издатель: Тернопіль:ТНМУ, «Укрмедкнига»
Библиографическое описание: До питання про дистанційну освіту студентів медичних вищих навчальних закладів / А. О. Губарь, Г. В. Бачурін, М. А. Довбиш, І. М. Довбиш // Актуальні питання вищої медичної (фармацевтичної) освіти (в онлайн режимі за допомогою системи Microsoft Teams) : матеріали XVII Всеукр. наук.-практ. конф. (Тернопіль, 05–06 листоп. 2020 р.). – Тернопіль : ТНМУ, 2020. – С. 71-73.
Аннотация: Кожна країна прагне до економічного і соціального процвітання незалежно від політичних і географічних особливостей. У сучасних умовах, в умовах прискорення та глобалізації соціальних процесів, універсалізації культури, постійного наростання інтенсивності потоків обміну інформацією значно підвищується роль освіти [1,3]. Існує безліч різних шляхів для досягнення цієї мети, однак освіта є основою. Якісна освіта здатна забезпечити студентів знаннями та інструментами, необхідними для розвитку інноваційного мислення, які допоможуть досягти успіху в кар’єрі. Але самі по собі технології не зможуть впоратися з цим завданням. На додаток до традиційних методів навчання впроваджуються сучасні методи [2,4].
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/13907
Располагается в коллекциях:Наукові праці. (Урологія)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
c71-73.pdf150,04 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь