DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра гістології, цитології та ембріології >
Наукові праці. (Гістологія, цитологія) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/14029

Название: Авторська технологія "Організація змішаного та дистанційного навчання вітчизняних та іноземних студентів-медиків у курсі гістології, цитології та ембріології"
Авторы: Сирцов, Вадим Кирилович
Макєєва, Людмила Валеріївна
Алієва, Олена Геннадіївна
Попазова, Олена Олександрівна
Зідрашко, Галина Анатоліївна
Потоцька, Олена Іванівна
Ключевые слова: дистанційне навчання
інтерактивні препарати
блоки заняття
Дата публикации: 2021
Издатель: Запорізький державний медичний університет
Библиографическое описание: Авторська технологія "Організація змішаного та дистанційного навчання вітчизняних та іноземних студентів-медиків у курсі гістології, цитології та ембріології" / В. К. Сирцов, Л. В. Макєєва, О. Г. Алієва [та ін.] // Досвід впровадження змішаної форми навчання у ЗДМУ, траєкторія розвитку та місце в системі вищої медичної освіти : матеріали навч.-метод. відеоконф. Центр. метод. ради (26 травня 2021 р., м. Запоріжжя). – Запоріжжя : ЗДМУ, 2021. – С. 19-20.
Аннотация: Сучасні реалії пандемії корінним чином змінюють формат навчання на дистанційний або змішаний. Більшість вже добре відомих технологій є не просто морально застарілими, малоефективними для сучасного студента але і просто не можуть бути адаптовані до он-лайн навчання. Тому з переходом на змішану форму навчання перед колективом кафедри постало не стільки питання освоєння сучасних технологій проведення занять, скільки розробка ефективної педагогічної технології організації змішаного та дистанційного навчання вітчизняних та іноземних студентів-медиків у курсі гістології, цитології та ембріології.
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/14029
Располагается в коллекциях:Наукові праці. (Гістологія, цитологія)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
с19-20.pdf317,41 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь