DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра дитячих хвороб ННІПО >
Наукові праці. (Дитячі хвороби ННІПО) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/14050

Название: Чи потрібно відмовлятись від онлайн-методик викладання після завершення пандемії COVID19?
Авторы: Боярська, Людмила Миколаївна
Корнієнко, Григорій Васильович
Дмитряков, Валерій Олександрович
Ключевые слова: пандемія Covid-19
змішане та дистанційне навчання
інтернатура
дитяча хірургія
Дата публикации: 2021
Издатель: Запорізький державний медичний університет
Библиографическое описание: Боярська Л. М. Чи потрібно відмовлятись від онлайн-методик викладання після завершення пандемії COVID19? / Л. М. Боярська, Г. В. Корнієнко, В. О. Дмитряков // Досвід впровадження змішаної форми навчання у ЗДМУ, траєкторія розвитку та місце в системі вищої медичної освіти : матеріали навч.-метод. відеоконференції Центр. метод. ради (26 травня 2021 р., м. Запоріжжя). – Запоріжжя : ЗДМУ, 2021. – С. 28-30.
Аннотация: Ще до пандемії почали розвиватись дистанційні методики викладання, поряд з традиційними. Так, на кафедрі дитячих хвороб ЗДМУ ще з 2013 року з успіхом впроваджена електронна система дистанційного навчання Moodle. Цикл дитячої хірургії використав можливості системи для подачі лекційного матеріалу лікарям-інтернам дитячим хірургам. Карантин, у зв’язку з пандемією Covid19, дав поштовх для подальшого розвитку дистанційних та змішаних форм навчання. В даний час, коли Запоріжжя і область знаходяться в червоній зоні карантинних заходів, вони широко впроваджені в навчальний процес. Після закінчення пандемії, на що ми маємо надію, постане питання – як в подальшому відноситись до здобутків дистанційного навчання і чи потрібно їх використовувати взагалі? Маємо сміливість відповісти на ці питання.
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/14050
Располагается в коллекциях:Наукові праці. (Дитячі хвороби ННІПО)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
!с26-27.pdf323 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь