DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра токсикологічної та неорганічної хімії >
Наукові праці. (Токсикологічна та неорганічна хімія) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/14107

Название: Особливості використання елементів «змішаного навчання» у розрізі освітньої програми «Фармація»
Авторы: Панасенко, Олександр Іванович
Карпенко, Юрій Вікторович
Дата публикации: 2021
Издатель: Запорізький державний медичний університет
Библиографическое описание: Панасенко О. І. Особливості використання елементів «змішаного навчання» у розрізі освітньої програми «Фармація» / О. І. Панасенко, Ю. В. Карпенко // Досвід впровадження змішаної форми навчання у ЗДМУ, траєкторія розвитку та місце в системі вищої медичної освіти : матеріали навч.-метод. відеоконференції Центр. метод. ради (26 травня 2021 р., м. Запоріжжя). – Запоріжжя : ЗДМУ, 2021. – С. 74-75.
Аннотация: Сучасні наукові дослідження зосереджують значну увагу на проблемі якості підготовки спеціалістів галузі охорони здоров’я та фармації, оскільки поганий рівень теоретичних знань та практичних навичок може негативно вплинути на якість надання фармацевтичної та медичної допомоги. Підготовка майбутніх магістрів фармації передбачає опанування (фахових, предметних) компетентностей та практичних навичок, що забезпечує формування професійної компетентності, яка необхідна у професійній діяльності будь-якого спеціаліста. На сьогоднішній день залишається актуальна проблема інтеграції елементів «змішаного навчання» на заняттях із «Загальної та неорганічної хімії», «Токсикологічної хімії» тощо.
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/14107
Располагается в коллекциях:Наукові праці. (Токсикологічна та неорганічна хімія)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
с74-75.pdf319,58 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь