DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра офтальмології >
Навчальні матеріали та презентації. (Офтальмологія) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/14122

Название: Вікова макулярна дегенерація: сучасний погляд на проблему : навч. посіб. для інтернів за спец. «Офтальмологія»
Авторы: Завгородня, Наталія Григорівна
Саржевська, Людмила Едуардівна
Поплавська, Ірина Олександрівна
Дата публикации: 2020
Издатель: Запорізький державний медичний університет
Библиографическое описание: Завгородня Н. Г. Вікова макулярна дегенерація: сучасний погляд на проблему : навч. посіб. для інтернів за спец. «Офтальмологія» / Н. Г. Завгородня, Л. Е. Саржевська, І. О. Поплавська. – Запоріжжя : ЗДМУ, 2020. – 71 с.
Аннотация: Навчальний посібник за темою «Вікова макулярна дегенерація: сучасний погляд на проблему» складена з відповідністю з „Освітньо-професійною програмою вищої освіти”. Навчальний посібник складено відповідно з "Освітньо-професійною програмою вищої освіти". Навчальний посібник підготовлено відповідно до матеріалів, розроблених викладацьким складом кафедри офтальмології Запорізького державного медичного університету, згідно робочої програми навчальної дисципліни «Офтальмологія» для інтернів. Автори виходили з сучасних вимог до викладання, контролю теоретичних знань, умінь і практичних навичок в умовах кредитно-модульної системи оцінки навчання. Матеріали навчального посібника є керівництвом для проведення занять з офтальмології з лікарями-інтернами післядипломного факультету за спеціальністю «Офтальмологія» і «Загальна практика сімейна медицина».
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/14122
Располагается в коллекциях:Навчальні матеріали та презентації. (Офтальмологія)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
ВМД – сучасний погляд на проблему.pdf2,64 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь