DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра внутрішніх хвороб 2 >
Наукові праці. (ВХ-2) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/14178

Название: Біомаркери при серцевій недостатності: невирішені питання та майбутні перспективи
Авторы: Березін, Олександр Євгенійович
Петюніна, О. В.
Копиця, М. П.
Дата публикации: 2019
Библиографическое описание: Березін О. Є. Біомаркери при серцевій недостатності: невирішені питання та майбутні перспективи / О. Є. Березін, О. В. Петюніна, М. П. Копиця // Раціональна фармакотерапія. - 2019. - N 1/2. - С. 5-9.
Аннотация: Сучасні клінічні рекомендації з діагностики, лікування та профілактики серцевої недостатності (СН) включають вимірювання та подальший аналіз рівнів біомаркерів, переважно натрійуретичних пептидів (НУП), серцевих тропонінів, розчинного супресора туморогенезу-2 (sST2) та галектину-3, як сурогатних діагностичних і прогностичних факторів. Метою цього огляду є узагальнення знань про роль одноразових і серійних визначень серцевих біомаркерів у прогнозуванні пов’язаних із СН клінічних подій. В огляді наводяться дані стосовно того, що серійні вимірювання вмісту біомаркерів можуть бути корисними для оцінювання ризику розвитку СН і прогнозування подій, які безпосередньо пов’язані з СН. Висловлюється припущення, що в майбутньому великі контрольовані клінічні випробування мають бути краще сплановані для розроблення індивідуальної терапії СН.
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/14178
Располагается в коллекциях:Наукові праці. (ВХ-2)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
с5-9pdf.pdf826,73 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь