DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра управління і економіки фармації та фармацевтичної технології ННІПО >
Наукові праці. (УЕФ та фарм. технології ННІПО) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/14464

Название: Вивчення впливу температурного режиму виготовлення мазі з піроктон оламіном на стабільність інгредієнтів лікарської форми
Авторы: Солодовник, В. А.
Гладишева, Світлана Анатоліївна
Пухальська, Ірина Олександрівна
Ключевые слова: тези доповідей
Дата публикации: 2020
Издатель: ТНМУ
Библиографическое описание: Солодовник В. А. Вивчення впливу температурного режиму виготовлення мазі з піроктон оламіном на стабільність інгредієнтів лікарської форми / В. А. Солодовник, С. А. Гладишева, І. О. Пухальська // Науково-технічний прогрес і оптимізація технологічних процесів створення лікарських препаратів : матеріали VII наук.-практ. конф. з міжнар. участю, м. Тернопіль, 23-24 вересня 2020 р. – Тернопіль : ТНМУ, 2020. – С. 125-126.
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/14464
Располагается в коллекциях:Наукові праці. (Технологія ліків)
Наукові праці. (УЕФ та фарм. технології ННІПО)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
с125-126.pdf241,28 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь