DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Наукові роботи студентів та аспірантів >
Аспірантура: наукові праці, доповіді, тези >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/14540

Название: Досвід визначення причин гострої діареї у дітей раннього віку шляхом пошуку класифікацій
Авторы: Бондаренко, В. М.
Ключевые слова: тези
Дата публикации: 2021
Издатель: Запорізький державний медичний університет
Библиографическое описание: Бондаренко В. М. Досвід визначення причин гострої діареї у дітей раннього віку шляхом пошуку класифікацій / В. М. Бондаренко; [наук. кер.: проф. Іванько О. Г.] // Актуальні питання сучасної медицини і фармації – 2021 : зб. тез доповідей наук.-практ. конф. з міжнар. участю молодих вчених та студ., (м. Запоріжжя, 15 – 16 квітня 2021 р.). – Запоріжжя : ЗДМУ, 2021. – С. 69.
Аннотация: Мета дослідження. Класифікація варіантів перебігу хвороби за допомогою таксономічного та кластерного аналізів. Матеріали та методи. У дослідженні використовували данні 56 пацієнтів у віці від 6 до 24 місяців, госпіталізованих у діагностичне відділення стаціонару з гострою діареєю. Усім дітям разом із загальним клінічним обстеженням проводились бактеріологічні, паразитологічні, вірусологічні (наявність рота- та аденовірусів) дослідження та визначення в калі токсинів А/В Clostridium difficile. Додатково пацієнтам визначені рівні фекального кальпротектину (ФК) та редукуючих субстанцій (РС). Проведена статистична обробка результатів.
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/14540
Располагается в коллекциях:Аспірантура: наукові праці, доповіді, тези

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
конф_69.pdf548,92 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь