DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра культурології та українознавства >
Наукові праці. (Культурологія) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/14551

Название: Онтологія гедонізму : гастика в сучасній українській літературі
Авторы: Ганошенко, Юрій Анатолійович
Дата публикации: 2021
Издатель: Запорізький державний медичний університет
Библиографическое описание: Ганошенко Ю. А. Онтологія гедонізму : гастика в сучасній українській літературі / Ю. А. Ганошенко // Соціально-етичні та деонтологічні проблеми сучасної медицини (немедичні проблеми в медицині) : зб. матеріалів IІ Всеукр. наук.-практ. конференції, (м. Запоріжжя, 18-19 лютого 2021 р.). – Запоріжжя : ЗДМУ, 2021. – С. 113-116.
Аннотация: Глобальна трансформація світоглядно-ідеологічних орієнтирів сучасності, оновлення поведінково-психологічних патернів у ставленні до себе, інших та матеріальної повсякденності, переформатування моральних засад соціальної взаємодії, універсалізація й інтердисциплінарне взаємопроникнення різних напрямів наукового знання, розпорошеність і фрагментація інформаційної картини дійсності, реконструкція регіональних і формування раніше маргінальних і тригерних форм ідентичності як нормативних – не могли не позначитись на практиках художнього освоєння дійсності, спричинивши масштабне оновлення на різних рівнях мистецького дискурсу, зокрема й літератури.
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/14551
Располагается в коллекциях:Наукові праці. (Культурологія)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
с113-116.pdf333,48 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь