DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра клінічної фармації, фармакотерапії, фармакогнозії та фармацевтичної хімії ННІПО >
Наукові праці. (Клінічна фармація ННІПО) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/14889

Название: Деякі аспекти вивчення ролі ділового спілкування під час інтернатури
Авторы: Райкова, Тетяна Семенівна
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Райкова Т. С. Деякі аспекти вивчення ролі ділового спілкування під час інтернатури / Т. С. Райкова // Results of modern scientific research and development : Proceedings of II International Scientific and Practical Conference, Madrid, Spain, 2-4 May 2021. - Madrid, Spain, 2021. – P. 113-117.
Аннотация: Однією з найважливіших умов успішності керівника є його комунікативна компетентність, яка визначається тим, як він вміє приваблювати до себе інших людей, викликати у них симпатію; зацікавлювати їх своєчасною і корисною інформацією; аргументовано переконувати у важливості тих чи інших дій; впливати на інших з метою спрямування їхніх зусиль на виконання поставленої мети, завойовувати та підтримувати своїми діями довіру [1]. Всі ці риси успішного менеджера повинні бути притаманні спеціалістам фармації, які після закінчення інтернатури і вторинної спеціалізації мають можливість займати керівні посади. Для отримання системних знань зі специфіки ділового спілкування в освітній професійній програмі інтернатури передбачені теми з дисципліни «Елементи практичної психології», а саме: «Ділові відносини в фармації».
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/14889
Располагается в коллекциях:Наукові праці. (Клінічна фармація ННІПО)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
с113-117.pdf1,31 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь