DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра іноземних мов >
Навчальні матеріали та презентації. (Іноземні мови) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/14905

Название: Крок-1. Англо-український словник для студентів ІІ–ІІІ курсів медичних факультетів
Авторы: Беспала, Лілія Володимирівна
Гордієнко, Олена Вячеславівна
Соляненко, Олена Леонідівна
Ключевые слова: ЄДКІ
Крок1
словник
Дата публикации: 2021
Издатель: Запорізький державний медичний університет
Библиографическое описание: Беспала Л. В. Крок-1. Англо-український словник для студентів ІІ–ІІІ курсів медичних факультетів/ авт.-уклад. Л. В. Беспала, О. В. Гордієнко, О. Л. Соляненко. ‒ Запоріжжя : ЗДМУ, 2021. ‒ 72 с.
Аннотация: Словник укладено для підготовки до складання іспиту з англійської мови професійного спрямування як компоненту першого етапу Єдиного державного кваліфікаційного іспиту (Крок 1) й призначено для студентів ІІ – ІІІ курсів медичних факультетів. Словник містить 586 лексичних одиниць, їхні словникові дефініції, приклади вживання в медичних контекстах. В Англо-українському навчальному словнику з підготовки до ЄДКІ систематизовано лексику, найбільш актуальну та значущу для складання англомовної частини першого етапу Єдиного державного кваліфікаційного іспиту. Словник містить 586 лексичних одиниць, що необхідні для правильного розуміння екзаменаційних завдань. Кожна словникова дефініція доповнюється прикладом функціонування лексем у медичних контекстах. Мета словника – сприяти розпізнаванню студентами ключових слів у завданнях іспиту з англійської мови професійного спрямування, коректно інтерпретувати питання та обирати правильну відповідь, спираючись на знання як іноземної мови, так і фундаментальної дисципліни за фахом. Додаток до словника містить список найбільш вживаних медичних скорочень та абревіатур, назви кольорів та їхніх відтінків англійською мовою. Для подальшого вдосконалення студентами комунікативної компетенції з англійської мови професійного спілкування наприкінці словника подано перелік рекомендованої навчально-методичної літератури.
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/14905
Располагается в коллекциях:Навчальні матеріали та презентації. (Іноземні мови)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Крок1_словник.pdf2,02 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь