DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра урології >
Наукові праці. (Урологія) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/14966

Название: До питання про дистанційне навчання студентів вищих медичних закладів
Авторы: Губарь, Андрій Олександрович
Довбиш, Михайло Афанасійович
Довбиш, Ігор Михайлович
Дата публикации: 2021
Издатель: Запорізький державний медичний університет
Библиографическое описание: Губарь А. О. До питання про дистанційне навчання студентів вищих медичних закладів / А. О. Губарь, М. А. Довбиш, І. М. Довбиш ; [наук. кер. д-р мед. наук, проф. Бачурін Г. В.] // Актуальні питання сучасної медицини і фармації – 2021 : зб. тез доп. наук.-практ. конф. з міжнар. участю молодих вчених та студентів (м. Запоріжжя, 15–16 квіт. 2021 р.). – Запоріжжя : ЗДМУ, 2021. – С. 147.
Аннотация: Мета. Дослідити особливості організації навчального процесу в дистанційному форматі у студентів вищих медичних закладів. Матеріали і методи. Для організації дистанційного процесу навчання, який повинен будуватися з урахуванням максимального залучення кожного студента в інтенсивну самостійну навчальну роботу потрібно продумати, написати їх навчальний, методичний, інструктивний зміст і скласти самоконтрольні тести, варіанти підсумкових контрольних завдань, оформити все це у вигляді електронних файлів для передачі їх по каналах електронного зв'язку так, щоб кожен студент міг у будь-який час ними користуватися.
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/14966
Располагается в коллекциях:Наукові праці. (Урологія)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
С.147.pdf1,15 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь