DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра мовної підготовки >
Наукові праці. (Мовна підготовка) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/14976

Название: Технофобія та технофілія в освітньому процесі
Авторы: Рамазанова, Діана Гаджимагомедівна
Ключевые слова: конвергентні технології
технофобія
технофілія
діджиталізація
покоління X,Y
human digital
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Рамазанова Д. Технофобія та технофілія в освітньому процесі / Д. Рамазанова // Science and study 2021 : матеріали III Міжнар. форуму науковців та дослідників, м. Київ, 1 жовт. 2021 р. – Київ: Асоц. сприяння глобалізації освіти та науки «СПЕЙСТАЙМ», 2021. – С.57-60.
Аннотация: Технології поновлюються швидше, ніж змінюється покоління людей, а, це, в свою чергу, вимагає безперервного навчання від особистості, постійного вдосконалення, пошуку нових знань. Змінюється суть освіти та форми навчання, університети вкладають великі кошти в IT – системи. Мета освітян – сформувати конкурентоспроможного фахівця, креативну особистість, яка швидко адаптується в умовах постійних змін та може зорієнтуватися у величезних масивах релевантної та нерелевантної інформації. Сучасний викладач виступає у ролі фасилітатора, який володіє педагогічними технологіями. З одного боку, навчає студентів самостійно здобувати інформацію, а з іншого – безперервно навчається сам, постійно поновлюючи методичну базу, опановуючи нові IT-програми, онлайн-платформи, навички та інструменти викладання навчального матеріалу.
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/14976
Располагается в коллекциях:Наукові праці. (Мовна підготовка)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
С.57-60.pdf548,36 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь