DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра мовної підготовки >
Навчальні матеріали та презентації. (Мовна підготовка) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/15110

Название: Українська мова : практикум для самостійної підготовки студентів-іноземних громадян I-II курсів мед. ф-тів спец. 222 «Медицина»
Авторы: Огіренко, Людмила Павлівна
Квас, Наталія Миколаївна
Дата публикации: 2020
Издатель: Запорізький державний медичний університет
Библиографическое описание: Українська мова : практикум для самостійної підготовки студентів-іноземних громадян I-II курсів мед. ф-тів спец. 222 «Медицина» / уклад. Л. П. Огіренко, Н. М. Квас. - Запоріжжя : ЗДМУ, 2020. – 85 с.
Аннотация: Практикум призначено для студентів- іноземних громадян I - II курсів спеціальності 222 «Медицина» (англійська мова навчання). Практикум – це тексти для самостійного читання і різнорівневі вправи до програмових тем практичних занять з дисципліни «Українська мова як іноземна». Практикум спрямовано на формування комунікативних навичок і розвиток мовленнєвої поведінки, необхідних для спілкування у навчальній та соціально-побутовій сферах. Практикум містить тексти, різноманітні за тематикою та такі, що відзначаються країнознавчим потенціалом. Тексти і завдання, подані в цьому практикумі, націлено також на закріплення навичок читання, ведення діалогу, постановки запитання та формулювання відповіді.
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/15110
Располагается в коллекциях:Навчальні матеріали та презентації. (Мовна підготовка)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
ПРАКТИКУМ вичитано Огіренко, Квас.pdf4,09 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь