DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра фармакології та медичної рецептури з курсом нормальної фізіології >
Наукові праці. (Фармакологія та МР) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/15181

Название: Використання інтернет-технологій для моніторингу і оцінювання знань іноземних студентів з фармакології
Авторы: Самура, Ірина Борисівна
Тихоновський, Олександр Володимирович
Дата публикации: 2021
Издатель: Харків : НФаУ
Библиографическое описание: Самура І. Б. Використання інтернет-технологій для моніторингу і оцінювання знань іноземних студентів з фармакології / І. Б. Самура, О. В. Тихоновський // Ліки – людині. Сучасні проблеми фармакотерапії та призначення лікарських засобів : матеріали V Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 11-12 берез. 2021 р. – Харків : НФаУ, 2021. – С. 705-707.
Аннотация: Вступ. На сучасному етапі, на шляху реформування українського суспільства, презентації нашої країни у світі, трансформування різних галузей господарства, в тому числі медичної освіти стало підписання угоди про безвізовий режим України з ЄС у Страсбурзі 17 травня 2017 року. Компетентність у сучасному світі визначається як: складне особистісне утворення, що інтегрує знання, уміння та навички, особистий досвід, особисте ставлення до учбового процесу і кінцевого результату. Актуальним стає спрямування організації освітнього процесу на формування професійних та індивідуальних особистісно-зорієнтованих якостей іноземних студентів медичних закладів вищої освіти України. При цьому самостійна робота студентів-медиків, самоосвіта є однією з провідних моделей освіти, що передбачає персональний характер навчання, створення умов для саморозвитку майбутнього лікаря. Виховна, розвивальна, освітня функції навчального процесу залишаються базовими для викладачів медичних ЗВО, із адаптуванням їх до сучасних умов.
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/15181
Располагается в коллекциях:Наукові праці. (Фармакологія та МР)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
С. 705-707.pdf83,38 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь