DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра мовної підготовки >
Навчальні матеріали та презентації. (Мовна підготовка) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/15195

Название: Матеріали поточних та підсумкового контролів розділу І «Вступний фонетико-комунікативний курс» дисципліни «Українська мова як іноземна»
Авторы: Корбут, Лариса Миколаївна
Богуславська, Людмила Федорівна
Дата публикации: 2020
Издатель: Запорізький державний медичний університет
Библиографическое описание: Корбут Л. М. Матеріали поточних та підсумкового контролів розділу І «Вступний фонетико-комунікативний курс» дисципліни «Українська мова як іноземна» : зб. для студентів–іноземних громадян І курсу мед. ф-ту англомовної форми навчання, спец. 222 «Медицина» / Л.М. Корбут, Л.Ф. Богуславська. – Запоріжжя : ЗДМУ, 2020. – 181 с.
Аннотация: Багатоваріантні матеріали підсумкових та поточного контролів призначені для перевірки навичок розкриття та аналізу граматичних явищ, вмінь сприймати і використовувати мовленнєві зразки відповідних граматичних форм, знань лексики і навичок їхнього застосування у нових ситуаціях спілкування. Вони визначають поетапний рівень мовної компетенції на етапі елементарного володіння українською мовою. Лексико-граматичний матеріал відібрано послідовно у відповідності до змістових блоків (уроків) 1-6. У збірнику надані методичні рекомендації до проведення контролів та критерії оцінювання як окремих завдань, так і всієї роботи загалом. Збірник є складовою частиною навчального комплексу для інофонів «Україна від «А» до «Я».
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/15195
Располагается в коллекциях:Навчальні матеріали та презентації. (Мовна підготовка)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Збірник.pdf1,49 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь