DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра мовної підготовки >
Наукові праці. (Мовна підготовка) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/15258

Название: Дистанційне навчання як сучасна освітня технологія
Авторы: Бондар, Юлія Олександрівна
Дата публикации: 2021
Издатель: Херсон: Молодий вчений
Библиографическое описание: Бондар Ю. О. Дистанційне навчання як сучасна освітня технологія / Ю. О. Бондар // Теоретичні та практичні аспекти формування сучасних педагогічних технологій : матеріали наук.-практ. конф. (м. Київ, 12-13 лют. 2021 р.). – Херсон: Молодий вчений, 2021. – С. 84-88.
Аннотация: На сьогоднішній момент існує кілька поглядів на проблеми дистанційного навчання – від думки, що це нова педагогічна форма надання освітніх послуг, до ідеї розширення можливостей традиційної освітньої системи за рахунок комп’ютерних технологій. Варто зазначити, що дистанційне навчання – це не система самоосвіти, не метод навчання, а її форма, де викладач та студент знаходяться на відстані, але мають можливість постійно спілкуватися за допомогою сучасних інформаційних технологій. Найбільш поширеними платформами для дистанційного навчання є Adobe, MOODLE, Google групи, Microsoft Office 365, Learnme, Eduardo, Google Forms, Skype-конференції.
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/15258
Располагается в коллекциях:Наукові праці. (Мовна підготовка)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
С. 84-88.pdf676,57 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь