DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра медичної та фармацевтичної інформатики і новітніх технологій >
Наукові праці. (Медична інформатика) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/15286

Название: Онтологічний підхід до викладання фармацевтичного менеджменту та маркетингу майбутнім провізорам
Авторы: Рижов, Олексій Анатолійович
Строітєлєва, Ніна Іванівна
Дата публикации: 2021
Издатель: Одеса
Библиографическое описание: Рижов О. А. Онтологічний підхід до викладання фармацевтичного менеджменту та маркетингу майбутнім провізорам / О. А. Рижов, Н. І. Строітєлєва // Адаптивні технології управління навчанням ATL-2021: матеріали сьомої міжнар. конф., Одеса, 28-30 верес. 2021 р. - Одеса, 2021. – С. 37-40.
Аннотация: Сучасні адаптивні системи управління навчанням (АСУН) швидко розвиваються і впроваджуються в освітню практику різних країн світу. Ці системи спрямовані на забезпечення диференціації та персоналізації навчання на більш високому якісному рівні, порівняно із системами попередніх поколінь. Інструменти АСУН дозволяють синхронізуватися з навчальним процесом, можуть адаптуватися до прогресу кожного студента і самостійно корегувати навчальний контент у режимі реального часу. Принципи роботи АСУН полягають у динамічному пристосуванні до рівня та тематики навчального курсу у закладах вищої освіти, що обумовлюється здібностями, знаннями й навичками окремого студента. Така система відстежує та аналізує знання та вміння студента і на цій підставі вибудовує подальший освітній маршрут з метою досягенння запланованих результатів.
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/15286
Располагается в коллекциях:Наукові праці. (Медична інформатика)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
с37-40.pdf460,37 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь