DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра медичної та фармацевтичної інформатики і новітніх технологій >
Наукові праці. (Медична інформатика) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/15288

Название: Досвід розробки онлайн-курсу на платформі OPEN edX в медичному університеті
Авторы: Каблуков, Андрій Олександрович
Андросов, Олексій Іванович
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Каблуков А. О. Досвід розробки онлайн-курсу на платформі OPEN edX в медичному університеті / О. А. Каблуков, О. І. Андросов // Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології у виробництві та освіті: стан, досягнення, перспективи розвитку : Всеукр. наук.-практ. iнтернет-конф., м. Черкаси, 11-21 берез. 2021 р. – Черкаси, 2021. – С. 177-179.
Аннотация: У стрімко змініющихся умовах життя, безпосередньо пов'язаних з інтенсифікацією інформаційного обміну, на систему освіти покладається функція науково-методичного забезпечення системи вдосконалення професійної підготовки фахівців. Одночасно з новими комп'ютерними технологіями та Інтернетом розвиваються і нові технології навчання. Однією з таких технологій є дистанційне навчання, яка дозволяє створювати і застосовувати в навчанні електронні конспекти, енциклопедії, тести, глосарії, анкети, віртуальні лабораторії і т.д. Система дистанційного навчання - інформаційна система, призначена для планування, проведення та управління всіма навчальними заходами в вузі, включаючи навчання, що проводиться як в очній, так і в дистанційній формі. Більш точною назвою системи дистанційного навчання, є система управління навчанням (Learning management system).
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/15288
Располагается в коллекциях:Наукові праці. (Медична інформатика)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
С. 177-179.pdf400,49 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь