DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра аналітичної хімії >
Наукові праці. (Аналітична хімія) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/15375

Название: Спектрофотометричне визначення амлодипіну у таблетках «Амлодипін САНДОЗ» 5 мг
Авторы: Малецька, Олена Романівна
Васюк, Світлана Олександрівна
Дата публикации: 2021
Издатель: Харків : НФаУ
Библиографическое описание: Малецька О. Р. Спектрофотометричне визначення амлодипіну у таблетках «Амлодипін САНДОЗ» 5 мг / О. Р. Малецька, С. О. Васюк // Сучасні аспекти створення лікарських засобів : тези доп. Міжнар. наук.-практ. дистанц. конф., присвяч. 100-річчю кафедри аналітичної хімії НФаУ (м. Харків, 16 квіт. 2021 р.). - Харків : НФаУ, 2021. – С. 137.
Аннотация: Амлодипін — синтетичний препарат, що є похідним дигідропіридину та належить до групи блокаторів кальцієвих каналів, для перорального застосування. За даними літератури, для кількісного визначення амлодипіну найчастіше використовують спектрофотометрію, хемілюмінесцентний аналіз та хроматографічні методи аналізу. На сучасному етапі розвитку фармацевтичного аналізу спектрофотометрія у видимій області спектра є одним з найбільш розповсюджених та економічно виправданих фізико-хімічних методів. Виходячи з цього, розширення асортименту кольорореагентів для спектрофотометричного визначення АФІ є актуальним.
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/15375
Располагается в коллекциях:Наукові праці. (Аналітична хімія)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
С. 137.pdf403,37 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь