DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра технології ліків >
Наукові праці. (Технологія ліків) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/15409

Название: Вивчення цінової кон’юнктури вітчизняного ринку гепатопротекторів
Авторы: Адаба Мухамед
Гудзенко, О. П.
Романіна, Дар'я Михайлівна
Дата публикации: 2020
Издатель: Харків : НФаУ
Библиографическое описание: Адаба Мухамед. Вивчення цінової кон’юнктури вітчизняного ринку гепатопротекторів / Адаба Мухамед, О. П. Гудзенко, Д. М. Романіна // Технологічні та біофармацевтичні аспекти створення лікарських препаратів різної направленості дії : матеріали V Міжнар. наук.-практ. інтернет–конф. (м. Харків, 26 листоп. 2020 р.). - Харків : НФаУ, 2020. – С. 74-75. - (Серія «Наука»)
Аннотация: Проблема високої поширеності захворювань печінки є однією з основних для охорони здоров'я в усьому світі. Так, за даними Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ), у світі у понад 2 млрд. людей виявляють вказану патологію, кількість якої у 100 разів перевищує поширеність вірусу імунодефіциту людини (ВІЛ) За оцінкою ВООЗ тільки вірусним гепатитом В або С в хронічній формі хворіють 325 млн. осіб в світі. Загалом смертність пацієнтів з такими захворюваннями за останніх 20 років зросла удвічі. Для профілактики і лікування захворювань печінки сьогодні використовують етіотропні засоби, такі як вакцини, противірусні препарати та інші. Крім них, в лікарській практиці часто використовують препарати, що відносяться до додаткової терапії захворювань печінки, так звані гепатопротектори. Гепатопротектори різноманітні як за хімічним складом, так і за механізмом дії і націлені на підвищення стійкості печінки до несприятливих факторів.
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/15409
Располагается в коллекциях:Наукові праці. (Технологія ліків)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
С. 74-75.pdf958,18 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь