DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра урології >
Наукові праці. (Урологія) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/15541

Название: Змiшана форма навчання, як сучасний варiант отримання освiти пiд час пандемiї COVID-19
Авторы: Бачурін, Георгій Вікторович
Ломака, Станіслав Сергійович
Коломоєць, Юлія Сергіївна
Дата публикации: 2021
Издатель: Дніпро : Дніпро-ВАЛ
Библиографическое описание: Бачурін Г. В. Змiшана форма навчання, як сучасний варiант отримання освiти пiд час пандемiї COVID-19 / Г. В. Бачурін, С. С. Ломака, Ю. С. Коломоєць // Урологія. – 2021. - Т. 25, №3 : матеріали наук.-практ. конф. «Сучасні методи діагностики та лікування в урології, андрології та онкоурології», м. Дніпро, 14-15 жовт. 2021 р. - С. 237.
Аннотация: У березні цього року виповнився рік, як в Україні вперше оголосили карантин для запобігання розповсюдження коронавірусної інфекції COVID-19. Запорізький державний медичний університет багато років працював над дистанційним навчанням та легко перебудовував навчальний процес на дистанційний режим. Це і було великим поштовхом працювати далі, знаходити щось нове та впроваджувати сучасні технології в роботу зі студентами, у тому числі технології змішаного навчання (Blended Learning), яку активно використовують більшість західних університетів. Основна мета реалізації "Blended Learning" полягає в об'єднанні переваг традиційного та дистанційного навчання. Актуальним є використання змішаних технологій навчання і у сучасному українському освітньому просторі.
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/15541
Располагается в коллекциях:Наукові праці. (Урологія)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
С. 237.pdf88,71 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь