DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра управління і економіки фармації >
Наукові праці. (УЕФ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/15559

Название: Вивчення запитів та уподобань споживачів щодо вибору апаратних косметологічних послуг
Авторы: Демченко, Вікторія Олександрівна
Червоненко, Наталія Михайлівна
Гончарова, О. В.
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Демченко В. О. Вивчення запитів та уподобань споживачів щодо вибору апаратних косметологічних послуг / B. О. Демченко, Н. М. Червоненко, О. В. Гончарова // European scientific discussions. - Rome : Potere della ragione Editore, 2021. - P150-152.
Аннотация: Косметичний ринок в наші дні займає широку сферу економіки, що включає в себе виробництво, збут продукції і надання послуг. Серед послуг індустрії краси перспективним напрямком є розвиток апаратної косметології. Апаратна косметологія, яка є сучасним напрямком у косметології, сьогодні знаходиться на піку популярності. Вона відноситься до естетичної медицини і дає змогу проводити всі процедури: фото- і лазерну епіляцію, глибокий пілінг, лікування целюліту, моделювання фігури та ін. Варто відмітити той факт, що апаратна косметологія – це доступний метод. Ціна процедур значно нижча, ніж ціна аналогічного хірургічного втручання. Існують різні види процедур апаратної косметології, практично всі з них запозичені з медицини. Раніше вони застосовувалися в лікувальних цілях, а тепер стали безпечною альтернативою пластиці і інвазивним методикам. Устаткування, яке застосовується в апаратної косметології - це сучасні апарати, створені на основі новітніх технологій, що постійно вдосконалюється з появою нових методик на основі фізичних факторів і їх комбінацій різного спрямованого впливу, які можуть бути поєднані в одному апараті. Методи апаратної косметології, будучи достатньо ефективними при застосуванні в естетичній медицині, сьогодні виявляються затребуваними і актуальним постає питання вибору їх споживачами. Як показує статистика - 85% людей, серед яких 70% жінок і 15% чоловіків, роблять вибір саме на користь послуг апаратної косметології. Тому, продавці послуг апаратної косметології повинні постійно отримувати інформацію про потреби, запити та уподобання споживачів.
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/15559
Располагается в коллекциях:Наукові праці. (УЕФ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
с.150-152.pdf300,24 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь