DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра іноземних мов >
Наукові праці. (Іноземні мови) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/16015

Название: Сучасні підходи до покращення рівня володіння англійською мовою у медичних університетах
Авторы: Вовк, Ірина Леонідівна
Гордієнко, Олена В'ячеславівна
Неруш, Алла Володимирівна
Дата публикации: 2016
Издатель: Харків : Вид-во НФаУ
Библиографическое описание: Вовк І. Л. Сучасні підходи до покращення рівня володіння англійською мовою у медичних університетах / І. Л. Вовк, О. В. Гордієнко, А. В. Неруш // Гуманітарна складова у світлі сучасних освітніх парадигм : матеріали Всеукр. дистанц. наук.-практ. конф. з міжнар. участю, (14–15 квіт. 2016 р., Харків). – Харків : Вид-во НФаУ, 2016. – С. 48-50.
Аннотация: У наш час вимоги до рівня кваліфікаційних характеристик фахівця стрімко зростають, тому сучасні концепції національної освіти потребують від вищої школи гнучкості та швидкої адаптації в цьому напрямі, особливо актуальним є питання досягнення високого рівня англійської мови. Покращення рівня викладання англійської мови, з урахуванням сучасних вимог суспільства, було завжди одним із пріоритетних напрямків роботи кафедри іноземних мов Запорізького державного медичного університету, та наш досвід може бути корисним у світлі освітніх тенденцій сьогодення. Разом із оновленням робочих програм з англійської мови для студентів медичних і фармацевтичних факультетів щорічно колектив кафедри розробляє низку додаткових курсів з англійської мови для студентів, магістрів, аспірантів та викладачів університету.
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/16015
Располагается в коллекциях:Наукові праці. (Іноземні мови)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
С. 48-50.pdf454,68 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь