DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра іноземних мов >
Наукові праці. (Іноземні мови) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/16034

Название: Деякі аспекти методичного забезпечення з викладання латинської мови у медичному університеті
Авторы: Хітрова, Ірина Олексіївна
Дата публикации: 2016
Издатель: Харків : Вид-во НФаУ
Библиографическое описание: Хітрова І. О. Деякі аспекти методичного забезпечення з викладання латинської мови у медичному університеті / І. О. Хітрова // Гуманітарна складова у світлі сучасних освітніх парадигм : матеріали Всеукр. дистанц. наук.-практ. конф. з міжнар. участю, (14–15 квіт. 2016 р., Харків). – Харків : Вид-во НФаУ, 2016. – С. 363-364.
Аннотация: Наукова організація учбового процесу передбачає: циклічність його елементів, єдність задач аудиторних, лабораторних і домашніх видів робіт, варіантність ланки системи навчання та гнучкість керування з боку навчаючого, облік індивідуальності особи учня, а також вирішення проблеми кількісної та якісної конкретизації бажаних результатів навчання і необхідність навчити самостійно працювати. Існуючий підручник з латинської мови за умов кредитно-модульного навчання не може бути єдиним універсальним засобом навчання професіональній мові, а є базовою складовою частиною навчального процесу в цілому. Існує цілий ряд підручників. Вони різні за структурою, метою та засобом викладання матеріалу. В сучасних умовах роль підручника поступово змінюється від універсальної до оптимальної. Тобто має відповідати стандартній програмі, бути лаконічним і зрозумілим. Але в дійсності, підручник не може забезпечити цілісність в опитуванні учбового матеріалу в сучасних умовах. У багатьох підручниках спостерігається недостатність вправ граматичних, вправ на розвиток аудіювання, тренувальних вправ для здачі початкового, тематичного та підсумкового тестування, а також для самостійного опанування матеріалу.
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/16034
Располагается в коллекциях:Наукові праці. (Іноземні мови)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
С. 363-364.pdf450,71 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь