DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Центр підготовки іноземних громадян >
Навчальні матеріали та презентації. (ЦПІГ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/18867

Название: Основи педагогіки та інноваційні технології у вищій школі : навч.-метод. посіб. для здобувачів ступеня д-ра філософії (PhD)
Авторы: Васецька, Лариса Іванівна
Дата публикации: 2023
Издатель: Запорізький державний медико-фармацевтичний університет
Библиографическое описание: Основи педагогіки та інноваційні технології у вищій школі : навч.-метод. посіб. для здобувачів ступеня д-ра філософії (PhD) за третім (освітньо-науковим) рівнем у галузі знань 22 “Охорона здоров’я” / уклад. Л. І. Васецька. – 2-е вид., доповн. і перероб. – Запоріжжя : ЗДМФУ, 2023. – 145 с.
Аннотация: Навчально-методичний посібник для здобувачів напряму підготовки «Доктор філософії (PhD)» з предмету основи педагогіки за розділами «Педагогіка вищої школи та її складові» та «Виховання та навчання як єдиний цілісний педагогічний процес» створено відповідно до робочої програми дисципліни «Основи педагогіки та інноваційні технології у вищій школі» (ЗДМУ, 2022 р.). Матеріали посібника розраховані на 90 годин аудиторної та самостійної роботи здобувачів (PhD» у ЗВО МОЗ України.
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/18867
Располагается в коллекциях:Навчальні матеріали та презентації. (ЦПІГ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Навч.-метод. посібник. здобув. _2023.pdf2,13 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь