DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра внутрішніх хвороб 1 >
Навчальні матеріали та презентації. (ВХ-1) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/18942

Название: Основи діагностики лікування та профілактики основних хвороб органів травлення : метод. посіб. для викладачів для підготовки до проведення практ. занять з дисц. «Внутрішня медицина»
Авторы: Лашкул, Дмитро Андрійович
Назаренко, Олена Валеріївна
Ключевые слова: хвороби органів травлення
внутрішня медицина
Дата публикации: 2022
Издатель: Запорізький державний медичний університет
Библиографическое описание: Лашкул Д. А. Основи діагностики лікування та профілактики основних хвороб органів травлення : метод. посіб. для викладачів для підготовки до проведення практ. занять з дисц. «Внутрішня медицина» / Д. А. Лашкул, О. В. Назаренко. – Запоріжжя : ЗДМУ, 2022. – 172 с.
Аннотация: У посібнику наведені методичні матеріали по організації проведення практичних занять за Розділом 1, змістовий розділ 4 «Основи діагностики, лікування та профілактики основних хвороб органів травлення». Представлені методичні розробки до кожної теми заняття, тести та ситуаційні задачі для перевірки вихідного рівня знань студентів. Методичний посібник рекомендується для викладачів дисципліни «Внутрішня медицина» в межах освітньо-професійної програми «Медицина» другого (магістерського) рівня вищої освіти України галузі знань 22 «Охорона здоров’я», спеціальностей 222 «Медицина», 228 «Педіатрія».
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/18942
Располагается в коллекциях:Навчальні матеріали та презентації. (ВХ-1)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Гастроентерологія для викладачів 2022.pdf1,81 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь