DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра госпітальної педіатрії >
Навчальні матеріали та презентації. (Госпітальна педіатрія) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/19084

Название: Керівництво з роботи з віртуальним пацієнтом (педіатричне спрямування) : навч.-метод. посіб. для студ. V-VІ курсів спец. 222 «Медицина» проф. кваліфікації «Лікар» та 228 «Педіатрія» проф. кваліфікації «Лікар-педіатр»
Авторы: Леженко, Геннадій Олександрович
Пашкова, Олена Єгорівна
Резніченко, Юрій Григорович
Компанієць, Володимир Михайлович
Захарченко, Наталія Анатоліївна
Дата публикации: 2023
Библиографическое описание: Керівництво з роботи з віртуальним пацієнтом (педіатричне спрямування) : навч.-метод. посіб. для студ. V-VІ курсів спец. 222 «Медицина» проф. кваліфікації «Лікар» та 228 «Педіатрія» проф. кваліфікації «Лікар-педіатр» / уклад. Г. О. Леженко, О. Є. Пашкова, Ю. Г. Резніченко , В. М. Компанієць, Н. А. Захарченко. – Запоріжжя : ЗДМФУ, 2023. – 113 с.
Аннотация: В умовах постійної зміни форми медичної освіти симуляція все більше стає наріжним каменем клінічної підготовки майбутніх лікарів. Симуляція – це освітня техніка, яка передбачає створення клінічної ситуацій, які повторюють реальне життя, дозволяючи студенту-медику діяти так, як він робив би в реальному житті, а потім забезпечує зворотний зв’язок і підсумовує результати. На сучасному етапі новим методом моделювання клінічної ситуації, який передбачає повне занурення в динамічний, адаптивний, інтерактивний світ стає віртуальний пацієнт. Незважаючи на те, що віртуальна реальність не є панацеєю, це - потужний освітній інструмент для визначених цілей навчання, і його впровадження в навчальний процес зростає в усьому світі.
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/19084
Располагается в коллекциях:Навчальні матеріали та презентації. (Госпітальна педіатрія)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
3_інтерактивний пацієнт.pdf4,21 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь