DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра іноземних мов >
Навчальні матеріали та презентації. (Іноземні мови) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/19480

Название: Іноземна мова (за професійним спрямуванням) : зб. тест. завдань для сам. роботи студентів мед. ф-тів спец. 222 " Медицина", 228 "Педіатрія"
Авторы: Москвітіна, Дар'я Анатоліївна
Неруш, Алла Володимирівна
Соляненко, Олена Леонідівна
Дата публикации: 2022
Издатель: Запорізький державний медичний університет
Библиографическое описание: Іноземна мова (за професійним спрямуванням) : зб. тест. завдань для сам. роботи студентів мед. ф-тів спец. 222 " Медицина", 228 "Педіатрія" / уклад. : Д. А. Москвітіна, А. В. Неруш, О. Л. Соляненко. – Запоріжжя : ЗДМУ, 2022. –174 с.
Аннотация: Збірник завдань складено на підставі вимог, поставлених вищою школою до викладання іноземної мови у немовних ЗВО України і відповідає цілям зазначеним у робочих програмах з навчальної дисципліни «Іноземна мова за професійним спрямуванням» для закладів вищої освіти МОЗ України ІІІ-ІV рівнів акредитації для спеціальностей 222 «Медицина» і 228 «Педіатрія» відповідно до освітньо- кваліфікаційних характеристик (ОКХ) та освітньо-професійних програм (ОПП) підготовки фахівців, затверджених МОН України. Згідно програм з навчальної дисципліни «Іноземна мова за професійним спрямуванням» оцінювання успішності навчання студентів складається з оцінювання поточної навчальної діяльності, індивідуальної та самостійної роботи студентів, а також підсумкового контролю успішності. Саме підготовці до успішного складання підсумкового контролю успішності і присвячено збірник.
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/19480
Располагается в коллекциях:Навчальні матеріали та презентації. (Іноземні мови)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
збірник_ІМПС_exam.pdf1,17 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь