DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра іноземних мов >
For English speaking students. (Department of Foreign Languages) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/19482

Название: Іноземна мова за професійним спрямуванням : практикум для студ.-іноземних громадян ІІІ курсу спец. 226 “Фармація, промислова фармація”
Авторы: Орел-Халік, Юлія Владиславівна
Соляненко, Олена Леонідівна
Дмитерко, Євгенія Володимирівна
Дата публикации: 2023
Издатель: Запорізький державний медичний університет
Библиографическое описание: Іноземна мова за професійним спрямуванням : практикум для студ.-іноземних громадян ІІІ курсу спец. 226 “Фармація, промислова фармація” / уклад. : Ю. В. Орел-Халік, O. Л. Соляненко, Є. В. Дмитерко. – Запоріжжя : [ЗДМФУ], 2023. – 109 с.
Аннотация: Даний практикум розроблений для студентів-іноземних громадян денної форми навчання, які вивчають дисципліну «Іноземна мова за професійним спрямуванням» на 3 курсі фармацевтичного факультету Запорізького державного медико-фармацевтичного університету під час підготовки до складання англомовної частини КРОК-1, а також для викладачів кафедри іноземних мов. Мета практикуму – забезпечити студентів та викладачів завданнями для самостійної роботи, спрямованими на комплексну реалізацію особистісно-орієнтованого, діяльнісного, комунікативно-когнітивного та соціокультурного підходів до вивчання дисципліни «Іноземна мова за професійним спрямуванням».
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/19482
Располагается в коллекциях:For English speaking students. (Department of Foreign Languages)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Практикум_farm_іноземці_ІМПС.pdf821,21 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь