IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра управління і економіки фармації та фармацевтичної технології ННІПО >
Наукові праці. (УЕФ та фарм. технології ННІПО) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/20654
|
Название: | Споживчий досвід асистентів фармацевтів при проходженні заходів БПР |
Авторы: | Малюгіна, Олена Олександрівна Смойловська, Галина Павлівна Бушуєва, Інна Володимирівна |
Ключевые слова: | асистент фармацевта споживчий досвід БПР |
Дата публикации: | Дек-2023 |
Библиографическое описание: | Малюгіна О. О. Споживчий досвід асистентів фармацевтів при проходженні заходів БПР / О. О. Малюгіна, І. В. Бушуєва, Г. П. Смойловська // Фармацевтична освіта, наука та практика: стан, проблеми, перспективи розвитку : матеріали наук.-практ. конф.з міжнар. участю, присвяченої 25-річчю фармац. ф-ту Нац. мед. ун-ту ім. О. О. Богомольця, м. Київ, 19-20 груд. 2023 р. - Київ, 2023. - С.289-291. |
Аннотация: | На сучасному етапі впровадження системи безперервного розвитку фармацевтичних працівників, перед навчальними закладами постало питання задоволення потреб всіх категорій споживачів освітніх послуг. Орієнтація на користувача передбачає максимальне задоволення попиту у певних тематиках заходів, що дозволяє отримати конкурентні переваги на ринку послуг, забезпечити лояльність наявних та залучення нових слухачів. Споживча орієнтованість освітнього закладу складається з всебічного розуміння потреб здобувачів освіти та їх залучення до розробки актуальних заходів безперервного професійного розвитку (БПР), а також індивідуальні комунікації зі споживачами та управління споживчим досвідом. Це позволяє підвищити якість освітніх послуг, що сприяє розвитку як фармацевтичних працівників, так і суспільства в цілому. Вивчено споживчий досвід здобувачів післядипломної освіти – слухачів заходів безперервного професійного розвитку фахівців спеціальності «Асистент фармацевта», що проходили навчання у 2022-2023 навчальному році на базі ННІПО ЗДМФУ. Базуючись на отриманих результатах, сформовані перспективні напрямки покращення споживчого досвіду майбутніх слухачів заходів БПР ННІПО ЗДМФУ. |
URI: | http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/20654 |
Располагается в коллекциях: | Наукові праці. (УЕФ та фарм. технології ННІПО)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|