DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра управління і економіки фармації та фармацевтичної технології ННІПО >
Наукові праці. (УЕФ та фарм. технології ННІПО) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/20654

Название: Споживчий досвід асистентів фармацевтів при проходженні заходів БПР
Авторы: Малюгіна, Олена Олександрівна
Смойловська, Галина Павлівна
Бушуєва, Інна Володимирівна
Ключевые слова: асистент фармацевта
споживчий досвід
БПР
Дата публикации: Дек-2023
Библиографическое описание: Малюгіна О. О. Споживчий досвід асистентів фармацевтів при проходженні заходів БПР / О. О. Малюгіна, І. В. Бушуєва, Г. П. Смойловська // Фармацевтична освіта, наука та практика: стан, проблеми, перспективи розвитку : матеріали наук.-практ. конф.з міжнар. участю, присвяченої 25-річчю фармац. ф-ту Нац. мед. ун-ту ім. О. О. Богомольця, м. Київ, 19-20 груд. 2023 р. - Київ, 2023. - С.289-291.
Аннотация: На сучасному етапі впровадження системи безперервного розвитку фармацевтичних працівників, перед навчальними закладами постало питання задоволення потреб всіх категорій споживачів освітніх послуг. Орієнтація на користувача передбачає максимальне задоволення попиту у певних тематиках заходів, що дозволяє отримати конкурентні переваги на ринку послуг, забезпечити лояльність наявних та залучення нових слухачів. Споживча орієнтованість освітнього закладу складається з всебічного розуміння потреб здобувачів освіти та їх залучення до розробки актуальних заходів безперервного професійного розвитку (БПР), а також індивідуальні комунікації зі споживачами та управління споживчим досвідом. Це позволяє підвищити якість освітніх послуг, що сприяє розвитку як фармацевтичних працівників, так і суспільства в цілому. Вивчено споживчий досвід здобувачів післядипломної освіти – слухачів заходів безперервного професійного розвитку фахівців спеціальності «Асистент фармацевта», що проходили навчання у 2022-2023 навчальному році на базі ННІПО ЗДМФУ. Базуючись на отриманих результатах, сформовані перспективні напрямки покращення споживчого досвіду майбутніх слухачів заходів БПР ННІПО ЗДМФУ.
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/20654
Располагается в коллекциях:Наукові праці. (УЕФ та фарм. технології ННІПО)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
16.pdf342,47 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь