DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра патологічної фізіології з курсом нормальної фізіології >
Навчальні матеріали та презентації. (Патологічна фізіологія) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/20857

Название: Загальна нозологія. Типові патологічні процеси. Розділ 1: практикум з патологічної фізіології для студ. спец.226 «Фармація, промислова фармація», освітні програми: «Фармація» та «ТПКЗ»
Авторы: Колесник, Юрій Михайлович
Ганчева, Ольга Вікторівна
Абрамов, Андрій Володимирович
Василенко, Гліб Володимирович
Мельнікова, Ольга Валеріївна
Іваненко, Тарас Васильович
Грекова, Тетяна Анатоліївна
Каджарян, Єлизавета Віталіївна
Данукало, Максим Вікторович
Ісаченко, Марія Ігорівна
Тимофіїв, Дмитро Вікторович
Кучеренко, Анастасія Олегівна
Дата публикации: 2023
Издатель: Запорізький державний медико-фармацевтичний університет
Библиографическое описание: Загальна нозологія. Типові патологічні процеси. Розділ 1: практикум з патологічної фізіології для студ. спец.226 «Фармація, промислова фармація», освітні програми: «Фармація» та «ТПКЗ» / Ю. М. Колесник [та ін.] ; за ред. проф. Ю. М. Колесника. – Запоріжжя : [ЗДМФУ], 2023. – 57 с.
Аннотация: Патофізіологія є найважливішою фундаментальною наукою, без якої неможливе формування сучасного фахівця. Вона є теоретичною базою в системі підготовки лікаря і провізора, формування основ їх клінічного мислення і професійних дій на основі глибокого розуміння механізмів розвитку патологічних процесів в організмі людини. Патофізіологія як навчальна дисципліна базується на знанні студентами основних положень біології, анатомії, гістології, біофізики, біохімії, нормальної фізіології, мікробіології та інтегрується з цими дисциплінами. Вивчення патофізіології створює теоретичні основи для оволодіння студентами клінічних дисциплін, розвиває професійні здібності до клінічного мислення, забезпечує можливість професійної діяльності. В основі пропонованих вам методичних розробок лежить багаторічний досвід викладання патологічної фізіології в Запорізькому державному медичному університеті, а також методичні матеріали з вивчення предмета відповідно до системи організації навчального процесу відповідно до реалізації положень вищої медичної освіти. Програма дисципліни структурована на розділи (логічно завершені частини навчальної програми), до складу яких входять підсумкові контролі, які структуровані на теми. Даний практикум з патологічної фізіології складений колективом кафедри для студентів котрі навчаються за спеціальністю 226 «Фармація, промислова фармація», освітні програми: «Фармація» та «Технології парфумерно-косметичних засобів».
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/20857
Располагается в коллекциях:Навчальні матеріали та презентації. (Патологічна фізіологія)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Розділ 1 фарм-укр-2023-2024.pdf761,66 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь