DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра фармакогнозії, фармакології та ботаніки >
Наукові праці. (Фармакогнозія) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/21219

Название: The Theoretical Description of Sucralose and Lugduname Electrochemical Determination in Beverages
Авторы: Tkach, V. V.
Morozova, T. V.
Kushnir, M. V.
de Oliveira, S. C.
Odyntsova, V. M.
Krasko, M. P.
Antonyuk, I. Yu.
Hrabovska, O. V.
Fedorova, D. V.
Kormosh, Z. O.
Ivanushko, Y. G.
Melnyk, O. O.
Melnyk, M. V.
Ahafonova, O. V.
Yagodynets, P. I.
Masna, Z. Z.
Kotsarenko, M. V.
Adamovych, O. O.
Adamovych, O. P.
Garcia, J. R.
de Paiva Martins, José Inácio Ferrão
Moroz, V. P.
Bryzytska, O. A.
Kovalska, O. V.
Vislous, O. O.
Pochenchuk, G. M.
Одинцова, Віра Миколаївна
Красько, Микола Петрович
Ключевые слова: sucralose
lugdunam
cobalt (III) oxyhydroxide
conducting polymer
electrochemical sensor
stable steady-state
Дата публикации: 2024
Библиографическое описание: The Theoretical Description of Sucralose and Lugduname Electrochemical Determination in Beverages / V. V. Tkach, T. V. Morozova, M. V. Kushnir, S. C. de Oliveira, V. M. Odyntsova, M. P. Krasko, I. Yu. Antonyuk, O. V. Hrabovska, D. V. Fedorova, .Z. O. Kormosh, Y. G. Ivanushko, O. O. Melnyk, M. V. Melnyk, O. V. Ahafonova, P. I. Yagodynets, Z. Z. Masna, M. V. Kotsarenko, O. O. Adamovych. O. P. Adamovych, J. R. Garcia, José Inácio Ferrão de Paiva Martins, V. P. Moroz, O. A. Bryzytska, O. V. Kovalska, O. O. Vislous, G. M. Pochenchuk // Letters in Applied NanoBioScience. - 2024. - Vol. 13, Iss. 4. - Art. 192. - https://doi.org/10.33263/LIANBS134.192.
Аннотация: The possibility of sucralose and lugduname electrochemical determination in beverages has been analyzed for the first time from a theoretical point of view. It has been shown that the electrochemical determination of sucralose and lugduname may be carried out efficiently by an anodic process due to the presence of electroactive groups in both substances despite the hybrid mechanism for lugdunam electrooxidation. The stability analysis of the system from the steady-state formation and maintenance point of view confirms that the neutral or mildly acidic medium is favorable for the determination of both sweeteners.
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/21219
Располагается в коллекциях:Наукові праці. (Клінічна фармакологія)
Наукові праці. (Фармакогнозія)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
LIANBS134.192.pdf258,92 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь