DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Наукові роботи студентів та аспірантів >
Студентське наукове товариство: статті, доповіді, тези >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/21893

Название: Оптимізація вибору інгредієнтів рецептури в фармацевтичній розробці лікарських форм
Авторы: Василенко, І. О.
Ключевые слова: тези доповідей
Дата публикации: 2024
Издатель: Запорізький державний медико-фармацевтичний університет
Библиографическое описание: Василенко І. О. Оптимізація вибору інгредієнтів рецептури в фармацевтичній розробці лікарських форм / І. О. Василенко ; [наук. кер. - д-р фарм. наук, доц. Бурлака Б. С.] // Актуальні питання сучасної медицини і фармації - 2024 : зб. тез доп. 84 Всеукр. наук.-практ. конф. з міжнар. участю молодих вчених та студентів 23-24 трав. 2024 р., м. Запоріжжя. - Запоріжжя : ЗДМФУ, 2024. - С. 146.
Аннотация: Мета роботи. Опрацювання технологій оптимізації вибору інгредієнтів рецептури у створенні нових лікарських форм.
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/21893
Располагается в коллекциях:Студентське наукове товариство: статті, доповіді, тези

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
c146.pdf592,27 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь