IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра мікробіології, вірусології та імунології >
Наукові праці. (Мікробіологія) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/22744
|
Название: | Вплив температурних режимів зберігання на мікробіологічну стабільність харчових продуктів |
Авторы: | Рильський, О. Ф. Крупєй, Кристина Сергіївна Семененко, Т. Д. |
Ключевые слова: | тези доповідей |
Дата публикации: | 2025 |
Библиографическое описание: | Рильський О. Ф. Вплив температурних режимів зберігання на мікробіологічну стабільність харчових продуктів / О. Ф. Рильський, К. С. Крупєй, Т. Д. Семененко // Актуальні проблеми та перспективи розвитку природничих, медичних та фармацевтичних наук : зб. матеріалів ХІ регіон., І Всеукр. наук.-практ. конф. (26 квіт. 2025 р.). - Запоріжжя : ЗНУ, 2025. - С. 35-36. |
URI: | http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/22744 |
Располагается в коллекциях: | Наукові праці. (Мікробіологія)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|