DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра дитячих інфекційних хвороб >
Наукові праці. (Дитячі ІХ) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/2571

Название: Роль інформаційної складової при викладанні дисципліни "Дитячі інфекційні хвороби"
Авторы: Усачова, Олена Віталіївна
Usachova, O. V.
Ключевые слова: інформаційні технології
медичні вищі навчальні заклади
викладання дитячих інфекційних хвороб
Дата публикации: 2015
Издатель: Київ
Библиографическое описание: Усачова О. В. Роль інформаційної складової при викладанні дисципліни "Дитячі інфекційні хвороби" / О. В. Усачова // Вища освіта України у контексті інтеграції до європейського освітнього простору: матеріали Х-ї Міжнар. наук.-практ. конф. 19-21 листопада 2015 року. – Київ, 2015. - Т. 4 (64). – С. 490-498.
Аннотация: В статті подана інформація щодо особливостей використання сучасних інформаційних технологій у викладанні дисципліни «Дитячі інфекційні хвороби» в медичних ВУЗах. Також обговорюються методичні аспекти їх впровадження в рамках Типового навчального плану для спеціальностей «лікувальна справа» та «педіатрія» 2015 року з метою підвищення якості навчального процесу і професійної підготовки висококваліфікованих і конкурентоздатних спеціалістів вищої ланки. Відображена специфіка викладання дисципліни та роль інформаційних технологій для полегшення її сприйняття та організації самого процесу навчання. В роботі знайшли відображення багаторічній опит учбово-методичної роботи професорсько-викладацького складу кафедри, результати впровадження інформаційних технологій з урахуванням новітніх технологій в медицині. Активна позиція викладацького складу кафедри та пошук індивідуальних підходів до навчання сприяють різнобічному розвитку індивідуальних творчих здібностей та свідомому професійному самовизначенню студентів.
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/2571
Располагается в коллекциях:Наукові праці. (Дитячі ІХ)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
метод (Усачева).docx35,38 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь