DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра внутрішніх хвороб 3 >
Навчальні матеріали та презентації. (ВХ-3) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/2943

Название: Нефротичний синдром: діагностика і лікування
Авторы: Шеховцева, Тамара Григорівна
Свистун, Сергій Іванович
Доценко, Сергій Якович
Дата публикации: 2013
Издатель: Запорізький державний медичний університет
Библиографическое описание: Шеховцева Т. Г. Нефротичний синдром: діагностика і лікування [Електронний ресурс]: навч. посіб. до практ. занять з дисципліни "Внутрішня медицина" / Т. Г. Шеховцова, С. І. Свистун, С. Я. Доценко . - Запоріжжя : ЗДМУ, 2013. - 150 с. – Електронні текстові данні (1 файл 4,25 МБ). - Назва з екрану.
Аннотация: У навчальному посібнику на засадах сучасної медицини розглянуті основні питання етіології, патогенезу, клініки та діагностики нефротичного синдрому. Представлена сучасна класифікація нефротичного синдрому. Висвітлені основні принципи лікування захворювань, які супроводжуються нефротичним синдромом. Узагальнено та систематезовано нові наукові дані щодо патогенетичної терапії первинних і вторинних гломерулонефритів з нефротичним синдромом. При створенні посібника використовувались основні положення доказової медицини з нефрології. До посібника включено тестові завданная і клінічні задачі для контроля засвоєння пройденого матеріалу. Посібник рекомендовано для лікарів-інтернів і студентів медичних вузів.
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/2943
Располагается в коллекциях:Навчальні матеріали та презентації. (ВХ-3)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Vnmed_M3_Veden_hvnes.pdf4,36 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь