DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Автореферати та дисертації >
14.01.01 - Акушерство та гінекологія >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/338

Название: Прогнозування, рання діагностика та лікування невиношування вагітності
Авторы: Машинець, Наталя Валеріївна
Mashinets, N.V.
Ключевые слова: невиношування вагітності
фето-плацентарний комплекс
магній
бішофіт
Дата публикации: 2005
Библиографическое описание: Машинець, Наталя Валеріївна Прогнозування, рання діагностика та лікування невиношування вагітності : автореф. дис. ... канд. мед. наук : 14.01.01 - Акушерство та гінекологія / Н. В. Машинець ; Київ. мед. акад. післядиплом. освіти ім. П. Л. Шупика. - 2005. - 19 с.
Аннотация: Розроблено нові критерії прогнозування та ранньої діагностики невиношування вагітності на основі виявлення патологічних змін центральної та вегетативної нервової системи, зниження рівня гормонів фетоплацентарного комплексу, магнію в сироватці крові. Запропоновано курс комплексної терапії невиношування з застосуванням піхвових супозиторіїв з магнійвмісним мінералом бішофіт. Доведено, що місцеве застосування супозитарної маси з бішофітом не викликає патологічних змін внутрішніх органів вагітних щурів та сприяє посиленню кровопостачання матки. Висвітлено високу ефективність лікування, що реалізується пролонгацією вагітності та терміновими пологами, зменшенням відсотку гестаційних і перинатальних ускладнень на фоні зниження патологічних дисфункцій центральної та нервової систем, нормалізацією функціонування фетоплацентарного комплексу, за даними гормональних, метаболічних, ультразвукових, кардіотокографічних методів обстеження.
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/338
Располагается в коллекциях:14.01.01 - Акушерство та гінекологія

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
05mnvprd.pdf230,29 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь