DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра патологічної анатомії і судової медицини >
Наукові праці. (Патанатомія) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/3998

Название: Вміст афлатоксинів у харчових продуктах та їх вплив на здоров’я людини
Авторы: Гойванович, Н. К.
Волошанська, Ольга Олексіївна
Дата публикации: 2016
Издатель: Х. : ХНУ ім. В. Н. Каразіна
Библиографическое описание: Гойванович Н. К. Вміст афлатоксинів у харчових продуктах та їх вплив на здоров’я людини / Н. К. Гойванович, О. О. Волошанська // Валеологія: сучасний стан, напрямки та перспективи розвитку : тези доповідей ХIV міжнар. наук.-практ. конф., 14 квітня – 16 квітня 2016 р. – Х. : ХНУ ім. В. Н. Каразіна, 2016. – С. 282-285.
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/3998
ISBN: 978-966-285-293-6
Располагается в коллекциях:Наукові праці. (Патанатомія)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
16ВолошанськаОО_282-285.pdf288,92 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь