DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра біологічної хімії >
Навчальні матеріали та презентації. (Біохімія) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/4395

Название: Біологічна хімія. Змістовий модуль 2. Загальні уявлення про обмін речовин та енергії
Авторы: Александрова, Катерина Вячеславівна
Шкода, Олександр Станіславович
Макоїд, Ольга Борисівна
Сінченко, Дар'я Миколаївна
Левіч, Сергій Вадимович
Васильєв, Денис Андрійович
Дата публикации: 2016
Издатель: Запорізький державний медичний університет
Библиографическое описание: Біологічна хімія. Змістовий модуль 2. Загальні уявлення про обмін речовин та енергії [Електронний ресурс] : навч.-метод. посіб. для самостійної позааудиторної підготовки до занять зі спеціальності: 7.12020101 «Фармація», 7.12020104 «Технології парфумерно-косметичних засобів» / К. В. Александрова [та ін.] – Запоріжжя : ЗДМУ, 2016. – 76 с. – Електронні текст. данні (1 файл: 3,27 МБ). - Назва з екрану.
Аннотация: Навчально-методичний посібник, що пропонується є необхідними додатковими методичними матеріалами для вивчення дисципліни «Біологічна хімія» студентами ІІІ курсу фармацевтичного факультету спеціальностей «Фармація» та «ТПКЗ». В зв’язку з введенням нових Стандартів вищої освіти, зміною навчальних планів та частковим перерасподілом начальних годин, які відводяться на аудиторну та самостійну роботи студентів виникає потреба в навчально-методичних посібниках, які б дали змогу студенту позааудиторно опрацювати теоретичний матеріал, згідно питань до заняття, перевірити себе за блоком тестів, який пропонується для самоконтролю домашньої підготовки. У ході позааудиторної самостійної роботи студент повинен також ознайомитись з тестовими питання для складання Ліцензійного інтегрованого іспиту «Крок 1. Фармація». У навчально-методичному посібнику також міститься необхідна інформація (перелік питань для підготовки до складання змістового модулю 2.)
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/4395
Располагается в коллекциях:Навчальні матеріали та презентації. (Біохімія)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
самост підготовка студентів фарм ТПКЗ змістовий модуль 2.pdf3,35 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь