DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра внутрішніх хвороб 1 >
Навчальні матеріали та презентації. (ВХ-1) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/4447

Название: Порушення ритму серця та провідності
Авторы: Cиволап, Віктор Денисович
Ключевые слова: кардіологія
аритмії
Дата публикации: 2016
Издатель: Запорізький державний медичний університет
Библиографическое описание: Сиволап В. Д. Порушення ритму серця та провідності [Електронний ресурс] навч.-метод. посіб. до курсу за вибором «Актуальні питання кардіології» / В. Д. Cиволап. - Запоріжжя : [ЗДМУ], 2016. – 196 с. - Електрон. текстові дані (1 файл: 5,20 МБ). - Назва з екрана.
Аннотация: У посібнику наведені навчально-методичні матеріали щодо сучасних уявлень про порушення ритму серця та провідності, обґрунтовано актуальність проблеми, наведено критерії клінічної та інструментальної діагностики, принципи та алгоритми невідкладної допомоги, тактику лікування на всіх етапах курації хворих згідно вимог програми навчальної дисципліни «Внутрішня медицина» та курсу за вибором «Актуальні питання кардіології», спеціальності: 7.12010001 «Лікувальна справа». Матеріали посібника сприятимуть студентам кращому опануванню навичками та вміннями за темою аритмій серця. Необхідність підготовки посібника обумовлена бажанням значної кількості студентів–випускників більш детально ознайомитись та оволодіти знаннями, навичками щодо актуальних питань діагностики найбільш розповсюджених захворювань, невідкладних станів в кардіології та їх електрокардіографічної діагностики на заняттях по курсу за вибором «Актуальні питання кардіології».
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/4447
Располагается в коллекциях:Навчальні матеріали та презентації. (ВХ-1)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
ПОРУШЕННЯ РИТМУ СЕРЦЯ ТА ПРОВІДНОСТІ.docx5,33 MBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь