DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра внутрішніх хвороб 1 та симуляційної медицини >
Навчальні матеріали та презентації. (ВХ-1) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/4449

Название: Тромбоемболія легеневої артерії
Авторы: Cиволап, Віктор Денисович
Бондаренко, Олексій Павлович
Ключевые слова: кардіологія
тромбоемболія легеневої артерії
Дата публикации: 2016
Издатель: Запорізький державний медичний університет
Библиографическое описание: Сиволап В. Д. Тромбоемболія легеневої артерії [Електронний ресурс] навч.-метод. посіб. до курсу за вибором «Актуальні питання кардіології» / В. Д. Cиволап, О. П. Бондаренко. - Запоріжжя : [ЗДМУ], 2016. – 78 с. - Електрон. текстові дані (1 файл: 472 КБ). - Назва з екрана.
Аннотация: У посібнику наведені навчально-методичні матеріали щодо сучасних уявлень про тромбоемболію легеневої артерії, обґрунтовано актуальність проблеми, наведено критерії клінічної, лабораторної та інструментальної діагностики, принципи та алгоритми невідкладної допомоги, тактику лікування на всіх етапах курації хворих згідно вимог курсу за вибором «Актуальні питання кардіології» програми навчальної дисципліни «Внутрішня медицина» та спеціальності: 7.12010001 «Лікувальна справа». Матеріали посібника сприятимуть студентам ознайомленню з сучасними актуальними питаннями тромбоемболії легеневої артерії, кращому опануванню навичками та вміннями за темою. Необхідність підготовки посібника обумовлена вимогами сучасної медичної практики щодо проблеми тромбоемболії і бажанням значної кількості студентів – випускників більш детально ознайомитись та оволодіти знаннями, навичками щодо діагностики та лікування найбільш розповсюджених захворювань та невідкладних станів в кардіології на заняттях по курсу за вибором «Актуальні питання кардіології».
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/4449
Располагается в коллекциях:Навчальні матеріали та презентації. (ВХ-1)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
ТРОМБОЕМБОЛІЯ ЛЕГЕНЕВОЇ АРТЕРІЇ.docx467,63 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь