DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра госпітальної педіатрії >
Навчальні матеріали та презентації. (Госпітальна педіатрія) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/4538

Название: Хвороби системи крові та ендокринної системи у дітей : [навч.-метод. посіб. для викладачів]
Авторы: Леженко, Геннадій Олександрович
Резніченко, Юрій Григорович
Пашкова, Олена Єгорівна
Компанієць, Володимир Михайлович
Гиря, Олена Максимівна
Гладун, Катерина Валеріївна
Каменщик, Андрій Володимирович
Врублевська, Світлана Володимирівна
Лебединець, Олександра Миколаївна
Сидорова, Ірина Володимирівна
Ключевые слова: хвороби системи крові
хвороби ендокринної системи
навчально-методичний посібник
діти
Дата публикации: 2016
Издатель: Запорізький державний медичний університет
Библиографическое описание: Хвороби системи крові та ендокринної системи у дітей : навч.-метод. посіб. для викладачів до практ. занять зі студентами V курсу мед. ф-ту / уклад. : Г.О. Леженко [та ін.]. – Запоріжжя : ЗДМУ, 2016. - 156 с.
Аннотация: Навчально-методичні посібник „Хвороби ситеми крові та ендокринної системи у дітей» до практичних занять зі студентами V курсу медичного факультету складано у відповідності з освітньо-професійною програмою вищої освіти за професійним спрямуванням „Медицина”, затвердженою Міністерствами освіти та охорони здоров’я України (Законом України "Про вищу освіту" від 17.01.2002 р. №2984-ІІІ, Постановою Кабінету Міністрів України від 20.01.1998 р. №65 (зі змінами, внесеними згідно з постановами Кабінету Міністрів від 23.04.1999 р. №677 та від 13.08.1999 р. №1482) та Положенням про особливості ступеневої освіти медичного та фармацевтичного спрямування, затвердженим наказом МОЗ України від 24.02.2000 р. №35.). При розробці матеріалів використано багаторічний досвід кафедри госпітальної педіатрії Запорізького державного медичного університету та рекомендації опорної кафедри педіатрії (Національного медичного університету імені О.О. Богомольця). До видання навчально-методичного посібника авторів спонукало відсутність підручника, який би відповідав навчальній програмі. Матеріали, приведені у навчально-методичному посібнику, являють собою керівництво по проведенню практичних занять з госпітальної педіатрії (модуль 3 – «Хвороби системи крові та ендокринної системи у дітей») зі студентами 5 курсу медичного факультету. Ураховуючи прогресивний розвиток педіатрії, зміни вимог до спеціалістів, дані методичні розробки з часом неповністю будуть відповідать педагогічним та професійним потребам, тому вони будуть вдосконалюватися та доповнюватися.
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/4538
Располагается в коллекциях:Навчальні матеріали та презентації. (Госпітальна педіатрія)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Методичка тести задач¦ ст.дитинство.pdf785,22 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь