DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра біологічної хімії >
Наукові праці. (Біохімія) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/4709

Название: Похідні 3-бензилксантину, як потенційні гіпоглікемічні засоби
Авторы: Левіч, Сергій Вадимович
Сінченко, Дар'я Миколаївна
Сосєдка, Д. В.
Ключевые слова: тези
Дата публикации: 2016
Издатель: Буковинський державний медичний університет
Библиографическое описание: Левіч С. В. Похідні 3-бензилксантину, як потенційні гіпоглікемічні засоби : [матеріали III Міжнар. мед.-фармац. конгресу студентів і молодих вчених] / С. В. Левіч, Д. М. Сінченко, Д. В. Сосєдка ; [наук. керівник - д.хім.н. Александрова К. В.] // ХИСТ. – 2016. – Вип. 18. – С. 585.
Описание: Цукровий діабет – одна з найбільш серйозних медико-соціальних проблем, що обумовлена його високою розповсюдженістю, хронічним перебігом, інвалідизацією хворих і високою їх смертністю. Лікування цукрового діабету, в більшості випадків, спрямоване на нормалізацію рівня глюкози крові та профілактику, лікування можливих ускладнень. На сьогоднішній день дуже мало препаратів, які проявляють потрібний терапевтичний ефект та максимально позбавлені побічної дії. Тому пошук та створення нових засобів, які б мали цукрознижувальну дію, є актуальною задачею сучасної медичної та фармацевтичної науки. Метою нашої роботи було визначення гіпоглікемічної дії синтезованих нами нових, не описаних в літературі, похідних 3-бензилксантину.
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/4709
Располагается в коллекциях:Наукові праці. (Біохімія)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
KHYST-2016_585.pdf214,6 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь