DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра медичної фізики, біофізики та вищої математики >
Наукові праці. (Медичної фізики) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/4770

Название: Адаптація студентів першого курсу медичного факультету до навчальної діяльності у вищому навчальному закладі
Авторы: Іванченко, Олена Зенонівна
Ключевые слова: Адаптація
навчальна діяльність
студенти-першокурсники
анкетування
Дата публикации: 2016
Библиографическое описание: Іванченко О. З. Адаптація студентів першого курсу медичного факультету до навчальної діяльності у вищому навчальному закладі [Електронний ресурс] / О. З. Іванченко // Актуальні проблеми сучасної медицини. - 2016. - Т. 16, Вип. 3. - С. 199-203. - Електрон. текстові дані (1 файл: 809 КБ). – Назва з екрану.
Аннотация: В статті проаналізовано, з якими проблемами адаптації в вищому навчальному закладістикаються студенти-першокурсники медичного факультету. За допомогою їх анкетування виявлено, що основні труднощі пристосування виникають в соціально-психологічній і навчальній сферах.Показано, що наприкінці навчального року, в основному, позитивно оцінюють стан своєї адаптованостіі відзначают провідну роль в її формуванні друзів і однокурсників.Проаналізовані можливі напрямкидіяльності вищого навчального закладу, які могли би полегшити процес адаптації першокурсників до навчання. За результатами анкетування, які свідчать, що основні труднощі пристосування полягають в нестачі вільного часу і учбовому перевантаженні, існує потреба в оптимізації навчального навантаження, а також, в організації роботи психологів, кураторів і викладачів щодо формування у студентів вміння раціонального планування часу і навиків самостійної роботи.
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/4770
ISSN: 2077-1096
Располагается в коллекциях:Наукові праці. (Медичної фізики)

Файлы этого ресурса:

Нет файлов, ассоциированных с этим ресурсом.

View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь