DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра неврології >
Навчальні матеріали та презентації. (Неврологія) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/5267

Название: Загальна неврологія. Модуль 1
Авторы: Козьолкін, Олександр Анатолійович
Візір, Ірина Володимирівна
Сікорська, Марина Володимирівна
Гуйтур, Михайло Михайлович
Дата публикации: 2016
Издатель: Запорізький державний медичний університет
Библиографическое описание: Загальна неврологія. Модуль 1 [Електронний ресурс] : навч.-метод. посіб. для аудиторної та самостійної роботи студ. IV курсу мед. ф-ту. вищ. навч. закл. III-IV рівня акредитації / О. А. Козьолкін [та ін.] – Запоріжжя : ЗДМУ, 2016. – 117 с. – Електронні текст. данні (1 файл: 2,00 МБ). - Назва з екрану.
Аннотация: Даний навчально-методичний посібник призначений для студентів медичного факультету, які навчаються по спеціальності «Лікувальна справа». В посібнику надані методичні розробки до модулю 1 (топічна діагностика уражень нервової системи). Представлені методичні розробки для практичних занять, де с стислій формі викладений зміст кожної теми, питання до підготовки, наведені приклади рішення тестовий та ситуаційних задач та задачі для самостійного розв’язування, що значно полегшує самостійну роботу студентів. Використовуючи навчально-методичний посібник студентам значно легше виділяти клінічні симптоми, об’єднувати їх в синдроми і на підставі цього формулювати топічний діагноз. При цьому вирішується ціль – розвиток клінічного мислення за рахунок активного оволодіння аналітичною системою діагностичних міркувань при рішенні клінічних задач. Логіка клінічного мислення неврологів засновується на анатомо-фізіологічних даних про нервову систему в нормі і при порушеннях в її роботі. Таким чином, даний навчально-методичний посібник, який підготовлений співробітниками кафедри, буде сприяти підвищенню якості навчання студентів, покращить рівень діагностики захворювань нервової системи.
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/5267
Располагается в коллекциях:Навчальні матеріали та презентації. (Неврологія)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Nervo_hvo_Mod_1_2016_1_med.pdf2,05 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь