DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра неврології >
Навчальні матеріали та презентації. (Неврологія) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/5268

Название: Спеціальна неврологія. Модуль 2
Авторы: Козьолкін, Олександр Анатолійович
Візір, Ірина Володимирівна
Сікорська, Марина Володимирівна
Гуйтур, Михайло Михайлович
Дата публикации: 2016
Издатель: Запорізький державний медичний університет
Библиографическое описание: Спеціальна неврологія. Модуль 2 [Електронний ресурс] : навч.-метод. посіб. для аудиторної та самостійної роботи студ. IV курсу мед. ф-ту. вищ. навч. закл. III-IV рівня акредитації / О. А. Козьолкін [та ін.] – Запоріжжя : ЗДМУ, 2016. – 161 с. – Електронні текст. данні (1 файл: 1,71 МБ). - Назва з екрану.
Аннотация: Навчально-методичний посібник розроблений для студентів IV курсу медичного факультету вищих навчальних закладів III-IV рівня акредитації, що навчаються по спеціальності «Лікувальна справа» і включає методичні рекомендації до практичних занять клінічного розділу (модуль 2). В методичних рекомендація надаються сучасні відомості про етіологію, патогенез, профілактику, діагностику, лікування найбільш поширених захворінь нервової системи. Наводяться сучасні загально-неврологічні та спеціальні методики обстеження хворих. При написанні медичних розробок був прийнятий до уваги нові рекомендації для викладання – поєднання в комплекс навчання теоретичних основ неврології та практичних навичок обстеження неврологічних хворих. Навчально-методичні рекомендації складені у відповідності з типовою навчальною програмою з дисципліни «Нервові хвороби», освітньо-кваліфікаційними характеристиками і освітньо-професійними програмами підготовки фахівця.
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/5268
Располагается в коллекциях:Навчальні матеріали та презентації. (Неврологія)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Nervo_hvo_Mod_2_2016_1_m.pdf1,76 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь