IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра фармацевтичної, органічної та біоорганічної хімії >
Наукові праці. (Фармацевтична хімія) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/5444
|
Название: | Оптимізація складу та технології таблеток, що містять магній аспарагінат, гліцин і тіотріазолін |
Авторы: | Васенда, М. М. Кучеренко, Людмила Іванівна Грошовий, Т. А. Бєленічев, Ігор Федорович |
Ключевые слова: | магний аспарагинат глицин тиотриазолин прямое прессование tablets magnesium asparaginate glycine Thiotriazoline optimal composition direct pressing |
Дата публикации: | 2012 |
Издатель: | Запорізький державний медичний університет |
Библиографическое описание: | Оптимізація складу та технології таблеток, що містять магній аспарагінат, гліцин і тіотріазолін / М. М. Васеда, Л. І. Кучеренко, Т. А. Грошовий, І. Ф. Бєленічев // Актуал. питання фармац. і мед. науки та практики. - 2012. - № 1. - С. 51-53. |
Аннотация: | За допомогою рівнянь регресій другого порядку встановлено взаємозв’язок між кількісними фармацевтичними факторами і фармако-технологічними показниками таблеток, що містять магній аспарагінат, гліцин і тіотріазолін, розроблено їх оптимальний склад.
С помощью уравнений регрессий второго порядка установлена связь между количественными фармацевтическими факторами и фармако-технологическими показателями таблеток, которые содержат магний аспарагинат, глицин и тиотриазолин, разработан их оптимальный состав.
Using regression equations of second order the relationship between quantitative pharmaceutical factors and pharmaco-technological parameters of tablets, which contain magnesium asparaginate, glycine and thiotriazoline is determinet, and developed their optimal composition is developed. |
URI: | http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/5444 |
Располагается в коллекциях: | Наукові праці. (Фармакологія та МР) Наукові праці. (Фармацевтична хімія)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|