DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра технології ліків >
Наукові праці. (Технологія ліків) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/6801

Название: Проблематика медичного та гомеопатичного дискурсів у викладанні курсу за вибором "Гомеопатичні лікарські засоби”
Другие названия: The issues of medical and homeopathic discourses in teaching elective courses “Homeopathic medicines”
Авторы: Курiнний, Антон Валерiйович
Kurinnyi, A. V.
Дата публикации: 2015
Библиографическое описание: Курінний А. В. Проблематика медичного та гомеопатичного дискурсів у викладанні курсу за вибором "Гомеопатичні лікарські засоби” [Електронний ресурс] / А. В. Курінний // Мед. освіта. - 2015. - № 3. - С. 39-41. - Електрон. текстові дані (1 файл: 184,13 КБ). – Назва з екрану.
Аннотация: У статті розкривається досвід викладання курсу за вибором “гомеопатичні лікарські засоби” для студентів Запорізького державного медичного університету. Обговорюється проблематика медичного та гомеопатичного дискурсів. Гомеопатичні лікарські засоби – дисципліна, яка включена до навчального плану підготовки фахівців за спеціальністю “Фармація” Запорізького державного медичного університету, в якості спеціалізації за вибором, для студентів п’ятого курсу. Викладається на кафедрі технології ліків. The article deals with the experience of teaching the course by choice “Homeopathic medicines” for students of Zaporizhian State Medical University. We discuss the issues of medical and homeopathic discourses.
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/6801
Располагается в коллекциях:Наукові праці. (Технологія ліків)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Проблематика медичного та гомеопатичного дискурсів у викладанні курсу за вибором «гомеопатичні лікарські зас.PDF184,13 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь