IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра аналітичної хімії >
Наукові праці. (Аналітична хімія) >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/7037
|
Название: | Використання дистанційних технологій у викладанні курсу за вибором “Контроль якості продуктів харчування та харчових добавок” на кафедрі аналітичної хімії Запорізького державного медичного університету |
Авторы: | Монайкіна, Юлія Віталіївна Жук, Юлія Миколаївна Коржова, Алла Станіславівна Васюк, Світлана Олександрівна |
Ключевые слова: | тези |
Дата публикации: | 2017 |
Издатель: | Тернопіль : ТДМУ |
Библиографическое описание: | Використання дистанційних технологій у викладанні курсу за вибором “Контроль якості продуктів харчування та харчових добавок” на кафедрі аналітичної хімії Запорізького державного медичного університету / Ю. В. Монайкіна, Ю. М. Жук, А. С. Коржова, С. О. Васюк // Сучасні підходи до вищої медичної освіти в Україні (з дистанційним під’єднанням ВМ(Ф)НЗ України за допомогою відеоконференц-зв’язку) : матеріали XIV Всеукр. наук.-практ. конф. з міжнар. участю, присвяч. 60-річчю ТДМУ (Тернопіль, 18–19 трав. 2017 р.) : у 2 т. – Тернопіль : ТДМУ, 2017. – Т. 2. – С. 96-97. |
URI: | http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/7037 |
Располагается в коллекциях: | Наукові праці. (Аналітична хімія)
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|