DSpace О системе DSpace
 

IRZSMU >
Кафедри >
Кафедра аналітичної хімії >
Наукові праці. (Аналітична хімія) >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/7037

Название: Використання дистанційних технологій у викладанні курсу за вибором “Контроль якості продуктів харчування та харчових добавок” на кафедрі аналітичної хімії Запорізького державного медичного університету
Авторы: Монайкіна, Юлія Віталіївна
Жук, Юлія Миколаївна
Коржова, Алла Станіславівна
Васюк, Світлана Олександрівна
Ключевые слова: тези
Дата публикации: 2017
Издатель: Тернопіль : ТДМУ
Библиографическое описание: Використання дистанційних технологій у викладанні курсу за вибором “Контроль якості продуктів харчування та харчових добавок” на кафедрі аналітичної хімії Запорізького державного медичного університету / Ю. В. Монайкіна, Ю. М. Жук, А. С. Коржова, С. О. Васюк // Сучасні підходи до вищої медичної освіти в Україні (з дистанційним під’єднанням ВМ(Ф)НЗ України за допомогою відеоконференц-зв’язку) : матеріали XIV Всеукр. наук.-практ. конф. з міжнар. участю, присвяч. 60-річчю ТДМУ (Тернопіль, 18–19 трав. 2017 р.) : у 2 т. – Тернопіль : ТДМУ, 2017. – Т. 2. – С. 96-97.
URI: http://dspace.zsmu.edu.ua/handle/123456789/7037
Располагается в коллекциях:Наукові праці. (Аналітична хімія)

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
2017 bolon-2_sektsia_96-97.pdf157,57 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь